Uw product in goede handen

Naast onze productrange is het ook mogelijk uw eigen producten naar eigen recept bij ons te fabriceren tegen maalloon (toll-manufacturing).

Wij beschikking over een uitbereid machinepark, waarmee een grote verscheidenheid van producten kunnen worden geproduceerd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen wordt gewerkt met hoogwaarde productiemachines van gerenommeerde merken, zoals Netzsch, WAB Dyno-Mill en Joseph Vögele.

De machines zijn geschikt voor het mixen van verschillende vloeistoffen en het dispergeren/ fijnmalen van vaste stoffen in vloeistoffen.

 

MachinesOmschrijving
Dissolvers DissolverDe dissolver wordt gebruikt voor het mixen van vloeistoffen en het dispergeren van pigmenten.

De dissolver wordt ingezet voor dispersies met zowel een lage als hoge viscositeit.
Parelmolens (Horizontaal & verticaal) Netzsch parelmolenDe parelmolens worden ingezet voor het dispergeren van pigmentdispersies. De parelmolen heeft een hoge maalfijnheid en draagt zorg voor een hoge kwaliteit.

De parelmolens worden ook gebruikt om bestaande dispersies fijner te malen.

De parelmolens worden ingezet voor dispersies met lage tot middelhoge viscositeit.
Turbo Mills Netzsch Turbo MillDe Turbo Mills worden net als de parelmolen ingezet voor het fijnmalen van pigment dispersies.

De Turbo Mills worden ingezet voor dispersies met lage tot middelhoge viscositeit.
Driewalsen / Eénwalsen DriewalsDe driewals is geschikt voor producten met een hoge viscositeit. De driewals wordt ingezet voor het dispergeren van pasta's. Naast de dispersiefunctie kunnen de machines ook gebruikt worden voor het filteren van grove delen en het stabiliseren en ontluchten van producten.
Ovens Industriële ovenSommige producten zijn slechts op temperatuur bewerkbaar. Om deze producten te bewerken hebben wij ovens welke het product tot 300-graden kan verwarmen. Een voorbeeld product zijn was-emulsies.

Tevens kunnen wij de pasta's voor u op kwaliteit controleren, waaronder kleurkracht, viscositeit en fijnheid. Het is ook mogelijk dat wij uw grondstoffen op voorraad houden en uw product op afroep leveren.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of ook uw product hier kan worden geproduceerd? Neem dan gerust contact met ons op.